7 tegen 7 Voetbal (35+)

Al meer dan 20 jaar wordt er bij FC Lisse een onderlinge competitie gespeeld van 7 tegen 7 35+.
Deze competitie bestaat uit 10 teams met in totaal ruim 100 spelers.
Ieder team speelt ongeveer om de week op de zaterdagmiddag een onderlinge wedstrijd en vanaf dit seizoen zijn er ook regelmatig wedstrijden op de vrijdagavond.

De competitie is geheel vriendschappelijk, zo wordt er bijvoorbeeld zonder scheidsrechter gevoetbald op een half (kunstgras)veld met zaalvoetbalregels zodat het spelplezier extra naar boven komt.
De teams zijn allemaal erg gewaagd aan elkaar en er heerst een gezellige, ongedwongen, sportieve sfeer onderling. Dit merk je ook na de wedstrijden, tijdens de derde helft, in de kantine.

Aangezien dit een interne competitie is bij de club, is ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป die een keer een balletje wil trappen (boven 35 jaar) van harte welkom. Er zijn altijd teams die wat extra spelers kunnen gebruiken.
๐——๐˜‚๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป, laat het ons weten en we zorgen dat je een keer mee kan spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om je als nieuw team aan te melden, mocht je zelf voldoende spelers hebben.

Mocht je meer informatie willen hebben, of dus een keer willen meedoen, contacteer dan snel 1 van onze coรถrdinatoren.
Franck de Wagt (franckdewagt@gmail.com)
Jan-Pieter Boot (jpboot@gmail.com)