Van de voorzitter: zin in een nieuw voetbalseizoen

‘Beste Sportvrienden,

Het is bijna zover! Het nieuwe seizoen gaat alweer snel van start en ik heb er zin in, jullie ook? Ik ben in ieder geval tot rust gekomen, dit keer in Duitsland waar de temperaturen (20-25 graden) aangenamer waren dan vorig jaar in Toscane (35 graden). Hopelijk zijn jullie ook tot rust gekomen en staan jullie te trappelen om de voetbalschoenen aan te trekken.

Het was een drukke sportzomer, met het EK en de Olympische Spelen. En daar waar de meesten van ons achter de buis te vinden waren, is de afgelopen periode een behoorlijk aantal vrijwilligers ontzettend hard bezig geweest om het complex er weer tip-top uit te laten zien. De velden liggen er fantastisch bij, wedstrijd/trainingsschema is geregeld en vooral op en rond het hoofdveld is het nodige gebeurd. Dank jullie wel! Een goede start is het halve werk… Als vereniging hebben we naast deze groep nog veel meer betrokken vrijwilligers en daar zijn we heel erg blij mee. De tijd, energie en enthousiasme die jullie hierin stoppen, is verbazingwekkend. FC Lisse kan niet zonder jullie!

Ik ga mijn tweede seizoen in als voorzitter en voel me nog steeds vereerd dat ik dit mag doen. Het afgelopen seizoen heb ik veel gezien en geluisterd, en ben ik met veel mensen in gesprek geweest. Er speelt van alles bij leden, supporters, sponsors en vrijwilligers en het is mooi dat we met z’n allen het allerbeste voor de vereniging willen. We hebben elkaar hard nodig om verder te bouwen en dat doen we aan de hand van onze S.P.O.R.T.-waarden; Samen, Plezier, Ontwikkeling, Respect en Trots.

Heel veel succes komend seizoen en tot langs de lijn!

Met vriendelijke groet,

KeeHoei Tan’