Start zaalvoetbalcompetitie: maandag 26 augustus

Ter Specke-zaalcompetitie start maandag 26 augustus
Op de (kunst)grasvelden rolt de bal inmiddels weer en vanaf maandag 26 augustus zal dit ook in de zaal zijn. Onze interne competitie trapt dan af voor alweer het 40ste seizoen. Wat ooit klein begon in de Ter Specke-hal is uitgegroeid naar een competitie met 42 teams. Zo ook komend seizoen waarin we weer een aantal oudgedienden maar ook enkele nieuwe teams mogen begroeten. Vier avonden in de week zijn wij als FC Lisse zaalvoetbal de grootste afnemer van uren in de gemeentelijke sporthal.
Ook dit seizoen staan alle wedstrijden, we spelen er bijna 600, weer onder leiding van ons 9-koppige scheidsrechterskorps en wordt zij geassisteerd door een van de teams die de zogenaamde haldienst voor haar rekening neemt. Gezelligheid, sportiviteit en onderling respect zijn ook dit seizoen weer de sleutelwoorden. Na afloop kunnen de teams aanschuiven in de kantine voor de 3e helft.
Alle uitslagen, rangen en standen zijn terug te vinden via https://www.tournify.nl/live/fclissezaalvoetbal20242025 . Is jouw interesse gewekt? Vraag gerust onze digitale brochure aan bij een van de commissieleden via fclissezaalvoetbal@gmail.com. Ook zijn en blijven wij altijd op zoek naar scheidsrechters die ons korps ondersteunen. Ook hiervoor kun je bovenstaand mailadres gebruiken of spreek een van de commissieleden, waarvan de 24-jarige Guido onlangs is toegevoegd, (Gerard, Gert, Guido en Arnoud) hiervoor aan.