Prijsvraag: verzin jij de nieuwe naam voor onze buitenbar?

Prijsvraag vanuit barcommissie
Aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen gelijk maar een leuke actie vanuit de barcommissie. De buitenbar op ons dakterras heeft nog geen officiële naam. De koffiebarren rondom het hoofdveld hebben deze wel; wellicht niet bij iedereen bekend maar Het Vessie en De Wielewaal zijn inmiddels wel een begrip. Het Vessie is de barcontainer bij het scorebord en De Wielewaal is degene naast de tribune aan de wielerbaan zijde.
Ook voor de buitenbar op het dakterras zijn wij op zoek voor een leuke, passende naam. Wie o wie helpt ons hieraan? Voor degene waar wij uiteindelijk als barcommissie voor kiezen zullen wij een passende leeftijdsafhankelijk traktatie verzorgen. Ter inspiratie zingen intern de volgende namen rond: Het Dekkie, Het Dakkie, Bierkeetje, Sfeertje, De Dakbar. Reacties kunnen tot vrijdag 13 september a.s. verstuurd worden aan barcommissie@fclisse.nl
Via dit mailadres kun je tevens informatie opvragen en/of nog beter zich aanmelden om ons gezellige bar-/keukenteam te ondersteunen! Uiteraard kan dit ook door een van de zes leden (Andrea, Ben, Danielle, Jan, Sven of Theo) in de kantine eens aan te spreken.