Squash Hillegom is sponsor van de wedstrijdbal tegen Smitshoek

Al meer dan 40 jaar heeft Squash Hillegom bewezen een aantrekkelijk squashcentrum met aantrekkingskracht voor jong en oud te zijn. Squash is een snelle en dynamische racketsport. Door de bal daar te plaatsen waar je tegenstander hem niet verwacht, kan je het punt winnen. Wanneer de rally’s lang en spectaculair worden, komt conditie en uithoudingsvermogen ook om de hoek kijken. Squash wordt dan ook als het schaken met een bal omschreven! Voor zowel de recreatieve als fanatieke squasher wordt alles geboden wat een squashspeler kan wensen. Onder leiding van ervaren trainers wordt ervoor gezorgd dat je in een ongedwongen sfeer echt leert squashen, want dat is waar het om gaat!

Er worden tal van mogelijkheden geboden om individueel of in competitieverband te spelen. Met een breed sport- en recreatiepakket, veel flexibiliteit, speciale aandacht voor de jeugd en een grote verscheidenheid aan groepen, wordt ervoor gezorgd dat iedereen kan deelnemen aan deze snelle en dynamische indoorsport.

Het squashcentrum bezit ook een horeca-gedeelte met een gezellige bar die uitermate geschikt is voor een feestje van 40 tot wel 250 personen. Inmiddels heeft men ervaring genoeg met recepties, bedrijfsfeesten en gezellige familiedagen. Al dan niet gecombineerd met een sportief gedeelte met eventuele groepstraining. Squash Hillegom biedt dus vele mogelijkheden.

Squash Hillegom – Weerlaan 11 – 2181HG Hillegom – Tel.0252 519766 – info@squash-hillegom.nl<website>